Ryggskott, Malmö och Radisson Blu

by Kristina 5. augusti 2011 21:00

Är tillbaks på hotellet efter att ha tillbringat ett par timmar på Bishop Arms. Vi träffade på en kunnig bartender, men också en medlem ur sällskapet MALTE, som vi pratade öl med en god stund. Han hade goda rekommendationer till ölställen värda att besöka både i San Francisco och Portland. Skoj! Vi drack faktiskt danska öl på fat, jag drack Reparasionsbajer från ToÖl och Johan drack en IPA. Sedan delade vi två flaskor från Colorado. Dit måste vi igen, Avery och Great Divide är bara några av de bryggerier vi MÅSTE besöka!

Mindre skoj är mitt ryggskott som dök upp i förmiddags, men med Johan som personlig assistent så kommer jag väl på flyget i morgon också. På väg till bussen kom vi ända bort till Chuckans parkering när han fick gå hem och rensa läkemedelsförrådet på starka smärtstillande, som jag snart äntligen ska få ta!

Nu måste jag påminna er om att ALDRIG skjuta upp till morgondagen det ni kan göra i dag. I mitt fall var det så att jag hittade både St Eriks Skördeöl och Sigtunas Harvest Ale i går på bolaget på Hansa i Malmö. St Erik smakade vi (rätt menlös, smakade som en black lager med en liten otrevlig sötma). Sigtuna skulle vi ha tagit varsin innan vi lämnade Tyringe i dag, men på grund av läkemedelsintag blev det till att vänta till kvällen. Den var riktigt bra! Det här med att skjuta upp saker gäller givetvis inte tråkiga saker, men tänk om den fått stå kvar i kylen tills vi kommit hem igen, det hade smärtat...

I morgon är det först flyg till Toronto, ca 8 timmar, sedan ytterligare 5 timmar till Seattle, därefter transport till hotellet och då har vi varit i gång i gott och väl ett dygn. På söndag har vi sovmorgon!

 

Tags:

Allmänt | Mikrobryggerier | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  april 2024  >>
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

View posts in large calendar