När man kan äta falukorv...

by Kristina 2. september 2018 18:10

Vi är nu hemma sedan lite drygt ett dygn (resan hem funkade jättebra ända till Hässleholm, då alla tydligen var ute och åkte taxi, men det löste sig till slut också. Vill bara påpeka för turister att man inte ska vara nödig i centrala Hässleholm en lördag vid 16.45, man kommer i alla fall inte åt toaletterna i Kulturhuset då, oavsett våning). Fick åka med en kändis på väg mellan Arlanda och Kastrup, Eva Dahlgren gick på samma plan som vi, men eftersom vi satt på rad 1 så satt hon bakom oss någonstans...

Hämtade katterna i dag, det var konsert som vanligt på väg hem, men när vi väl öppnade burarna så tog det inte ens fem minuter innan vi var helt och hållet förlåtna och huset hade inspekterats. Woody berättade högt och tydligt vad han såg och att allt verkade okej. Makers spann redan i buren i Ängelholm, så han försa sig lite. Det är så skönt att veta att de har det bra när vi är borta, men att ha ett helt hus på Kyrkogatan till sitt förfogande är givetvis ännu bättre.

StigA (vår robotgräsklippare) har haft ett enkelt jobb när vi varit borta, han skulle bara köra en dag i veckan, men körde visst fast bland äpplena i förra veckan och av någon outgrundlig anledning så är nästan hela gräsmattan grön nu. Den som var helt sönderbränd när vi lämnade Tyringe. Jag "krattade manegen" för honom med motorgräsklipparen i dag, så får han ut och titta igen i morgon. Äpplena måste dock plockas upp först, det är många i år och fantastiskt goda, så "frukt" kommer inte att stå på köpa-listan de kommande veckorna. Däremot hamnade falukorv där akut i dag, när Johan 17.50 påpekade att den jag tagit ur frysen visade sig vara rökt korv. Nåväl, det ordnade sig, sista kund ut från Ica...

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  maj 2024  >>
tiontofr
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar