Äntligen semester!

by Kristina 31. juli 2013 21:36

Så var det äntligen dags för oss också - vi brukar ofta ha sen semester, men i år kändes sommaren extra lång innan det var dags att logga ut. Men nu är katterna installerade på sitt hotell och vi har också packat klart. Jag har faktiskt berättat för katterna att de skulle ut och åka bil i dag, men jag hade ändå inte väntat mig det passiva motstånd de utövade när det var dags att stoppa in dem i buren. Samma bur där de tidigare under dagen tillbringat timmar, sovandes. Nåja, vi pratade ganska mycket under färden, vi tre...

I morgon bär det av!

Tags:

Flygplatser

by Kristina 17. juli 2013 20:40

Efter uppväxt i närheten av Arlanda och sedan ett par års jobb där, så borde jag ju älska flygplatser. Visst, det är intressanta observationsplatser, men det innebär ju också en massa väntan på något roligare, så det är ganska tröttsamt. Och dyrt. Har en favoritstripp med sköldpaddan Elvis som klagar över priserna på Kastrup och jag håller med. Har själv ätit den dyraste lasagnen ever där, och den var INTE prisvärd. Så när vi nu sitter och slösurfar lite, så väcks tanken om man inte ska kosta på sig några danska kronor och tillåta sig ett lounge-besök. Då ingår lätt mat och dryck av varjehanda slag i en trevligare miljö än sittplatserna utanför. Tja, vi slog till och bokade!

Tags:

Allmänt | Resor

Många uppdateringar blir det

by Kristina 16. juli 2013 04:49

52 stycken närmare bestämt för Lillemans del i går kväll/natt?! Nu får vi se till att försöka hålla honom up-to-date lite bättre.

Tags:

Allmänt

Reseförberedelser

by Kristina 15. juli 2013 18:46

Väcker just nu "Lilleman" ur sin vinterdvala - batteriet var på noll procent, Norton var avaktiverat och ja, det var nog läge att starta minipc:n som vi tar med oss på resan.

Jag har också köpt en ny kameraväska. Plötsligt var min fina, lila, Golla inte tillräckligt stor. När Johan köpte ny kamera blev det ju en "gammal"systemkamera med tillhörande objektiv över och plötsligt fick jag för mig att jag skulle prova på den. Googlade fram "snygga kameraväskor" och hittade fotobag.se och har nu inhandlat en Kelly Moore B-Hobo http://kellymoorebag.com/womens/bhobo.html/ i färgen valnöt. En handväska som får plats med systemkamera, digital kompaktkamera, Astrid, telefon, handsprit, plånbok, pengabörs, pass. Ja, till och med Lilleman skulle faktiskt få plats Laughing.

Vi har också fått veden på plats, häcken är klippt och den stora brevlådan är monterad, vilket också känns bra inför kommande resa. Bjuder på en underbar bild på smågrabbarna från i går kväll:

 

 

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  juni 2024  >>
tiontofr
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567

View posts in large calendar