Black Friday på Kastrup

by Kristina 29. november 2013 09:40

Sitter i loungen CPH Apartments och "chillar" lite. Åt en stadig hotellfrukost för tre timmar sedan och även om vi delade hotell med såväl Gunnar Hökmark som Björn Ranelid, så syntes ingen av dem till så tidigt. (Redigerat efteråt: enligt säker källa hade någon av dessa glömt sin tandborste och fick inhandla en ny i receptionen morgonen därpå, jag säger inte vem...).

Incheckningen på Kastrup fungerade fint och det var ju skönt att vi i alla fall slapp den frustrationen som en trilskande maskin kan framkalla. Den hade jag på Malmö C i stället när vi skulle ladda Jojo-kortet. Nåja, vi kom iväg ett tåg senare (10 minuter) än tänkt, så det var inte hela världen. Nu startar äventyret - mot New York!

Tags:

Resor

Malmö nästa!

by Kristina 28. november 2013 10:57

Snart kommer husse hem från halva dagens förpliktelser och hjälper mig stuva in grabbarna i buren, för vidarebefordran Engelholms katthotell! Sedan får han åka tillbaks till sitt och jag kan förhoppningsvis överlämna två herrar hos Cecilia och Peter som inte är fullt lika blyga som vid förra ankomsten. Men det är klart, att åka bil är inte kul, så vi kommer nog att prata en del under resan.

Sedan bär det av till Malmö och övernattning på Radisson Blu. Lillasyster var behjälplig med bokning och med de senaste dagarnas småförseningar här och där på grund av "obehöriga i spåren" (eller som dagens halvtimmeslånga strömavbrott i hela Helsingborg) så känns det bättre att vara en bro ifrån flyget. En bro där det förhoppningsvis går att köra taxi om det skulle vara nödvändigt...

Jag tror att jag har kommit ihåg allt nu. De senaste veckorna har det inte räckt att ha skrivit i kalendern, jag har behövt sätta larm på telefonen för att känna mig säker på att minnas allt jag har lovat bort mig till eller annars ska utföra, så det kan mycket väl vara något som jag minns i morgon klockan 12, men då är det med stor sannolikhet för sent att just där och då göra något i alla fall.

Tags:

Allmänt | Resor

Det närmar sig - snart New York!

by Kristina 9. november 2013 05:54

Det återstår ett antal möten, ett antal arbetsuppgifter, ett antal andra måsten - sedan bär det av, mot Nävv Jork! Kollegan M åker till USA två dagar senare och vi har uttryckligen förbjudit kollegan J att närma sig Kastrup denna aktuella weekend. J har hittills varit/haft planer på att vara på resande fot när det gällt askmoln, orkanen Sandy, stormen Simone och däremellan lyckats ha flygbiljett från Kastrup en dag när Öresundsbron stängde all tåg- och biltrafik samtidigt. Hon är dock sugen på en "sista-minuten" i samma veva som vi båda ska åka. Rimligen måste det finnas fler på jorden som råkar ut för samma saker, men J leder i alla fall på vår arbetsplats...

Tags:

Obegripligheter | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  juli 2024  >>
tiontofr
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

View posts in large calendar