Ja, vi ÄR hemma igen

by Kristina 9. juli 2017 19:08

Hemresan gick bra, om än att min ena öronpropp gick av och fastnade i mitt högra öra, vilket senare (på fredagen) krävde två läkarbesök för att åtgärda. Dessutom blev jag mer eller mindre tvingad att checka in mitt handbagage vid gaten i London (det var annars gott om plats där vi satt, så det hade inte behövts) och på Kastrup var Johan på väg runt bagagebandet för att hämta väskan när någon annan tog den... Det blev några svettiga minuter innan jag såg den på bandet igen, människan kunde inte gärna ta fel så många kännetecken som jag har på min väska. Hem kom vi i alla fall till slut, tog taxi från Hässleholm till Kyrkogatan. 

Hämtade katterna i Ängelholm och även om de verkligen avskyr bilresan och Jack blir så åksjuk, så förlät de oss snabbt precis som de brukar. De hade som vanligt haft en underbar hotellvistelse och blivit väl omhändertagna.

Hemma hade bokhäcken växt till sig, så i dag har jag ansat delar av den. Hassel och lönn försöker ju göra sitt bästa att fylla ut och dessa parasitväxter ser ut att växa mycket snabbare än boken. Efter att ha dragits med en jobbig jetlag under stora delar av förra veckan hoppas jag att denna kommer med bättre förutsättningar för god sömn.

 

Tags:

Allmänt | Obegripligheter | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  augusti 2022  >>
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

View posts in large calendar