Det där med baseball...

by Kristina 3. mars 2012 17:46
Vi längtar faktiskt efter att säsongen ska starta, vilket den gör i nästa vecka. I år ska vi förstå spelet och hänga med, har vi bestämt oss för. Så det så. Johan hejar på St Louis Cardinals. Jag funderar på Seattle Mariners, bara för att vi inte enbart ska hålla med varandra. Men det är klart, Chicago White Sox eller New York Yankees tillhör förstås de man "ska" heja på?!

Tags:

Allmänt | Obegripligheter

Första lördagen i mars = Swanson´s-besök!

by Kristina 3. mars 2012 17:22

I dag tog vi med oss herr S till Osby och hälsade på Swanson´s. Stackars fru S låg kvar hemma, sjuk. Som vanligt många trevliga utställare att prata med, många intresserade att trängas med och tipsrunda med fina priser i potten. I dag blev det dock lite olidligt trångt när Tommy Cash, yngre bror till Johnny, uppträdde i Saloonen och folk bara proppade till det i övrigt ganska begränsade flödet. Men det är skoj ändå - att lilla Osby har detta etablissemang med det roliga fortet invid järnvägen. Innan vi for hem fick vi för oss att besöka det lokala Systembolaget - vilket var det minsta jag sett. Enligt Johan är ändå Perstorps mindre... Alltså blev det inga Sigtuna East Coast IPA i dag, som annars släpptes den 1 mars i det tillfälliga sortimentet. Det är så roligt att smaka svensk öl á la American Westcoast!

Tags:

Allmänt | Countrymusik | Mikrobryggerier | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  juni 2024  >>
tiontofr
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567

View posts in large calendar