Blogg- och hemsideskoll

by Kristina 23. juni 2013 17:05

Det är nyttigt att kontrollera sina sidor från olika datorer och webbläsare ibland inser jag. Inte bara för att vissa typsnitt blir fulare än man tänkt sig, en del blir helt oläsbara. Så nu har jag fixat det i bloggen. Har också tagit bort länken till Newstravel på hemsidan eftersom de gått i konkurs. Det är inget vi har pratat närmare om med Anders, det bara dök upp en ny epostadress från honom och på den nya bekräftelsen på bil och flyg stod ett annat bolag. Efter lite googlande visade det sig att Kristianstadsbladet hade två artiklar i början av juni. Först angående konkursen, två dagar senare angående ny ägare. Tråkigt när det blir så. Tänker än en gång på hur viktigt det är i serviceyrken med den personliga kontakten, jag kommer att jaga Anders så länge han är i närheten av resebranschen, liksom Peter aldrig kommer att slippa Berglunds gällande mobiltelefoner så länge han arbetar med detta. Vilket företag som sedan står bakom spelar ingen roll för mig. Har köpt en ny skrivare/scanner i dag på Netonnet - 599 kr. En ny omgång färgpatroner kostar 499... Men vi hittade en förpackning på fyndavdelningen som var nedsatt med 100 kr. Steget är långt från första inköpet på 1990-talet som avbetalades ett antal månader tillsammans med datorn. Nu är det bara att handla, även om det är dagarna före lön...

Tags:

Allmänt | Resor

Ola-Conny, Morgan och Berglunds

by Kristina 22. juni 2013 17:38

Blev informerad från kollega om att Kanal5/Gekås skickat sina kanske inte skarpaste knivar till Amarillo och innan jag ringde samtalet till Big Texan Motel var jag väl medveten om att dessa speciella karaktärer befunnit sig på detta hotell i närtid. Hilfe! Var ju tvungen att titta på play för att informera mig om hur mycket de gjort bort sig.

Nåja, vi har nu också bokat bil inför resan. Första resdagen tappar vi en timme från Denver till Amarillo, på grund av byte av tidzon, så vi får sätta fart direkt vid 10-tiden då vi förväntas hämta bilen på Avis inne i downtown Denver. Det innebär förvisso också att vi ska lämna bilen redan kl 10 på väg hem, flyget lämnar inte Chicago förrän 15.35, men vi reser ju i "upper class" hem, så nu förväntar vi oss en lounge att hänga i under tiden vi väntar ;o). Det blir en SUV av mellanklass, fördelen är att vi kommer upp en bit och har bra överblick över trafiken (i alla fall inte sämre än någon annan på vägen). Nackdelen är att den dricker mer bensin än en vanlig fullsize. Vi har dock räknat på det och i slutet innebär det kanske en tankning det skiljer sig, och då är det inte mycket att förhandla om.

Tags:

Allmänt | Resor

Bokningar i förväg

by Kristina 14. juni 2013 22:35

Har sedan sist kommit i kontakt med Big Texan Motel, även om de lät väldigt röriga i telefon. De var ju inte helt kompabitibla med internet, men när mitt mejl kommit fram med bokningsförfrågan fick jag svar att det var ok, men att de ville ha upplysningar om kreditkortet. Japp, det har de nu, efter telfonsamtal, men jag har ännu inte nått bekräftelse på detta, som de sa skulle komma per telefon.

Vi passade dock på att boka hotell efter konserten i Louisville - så det är fixat, gångavstånd från konsertarenan. Fint!

 

Tags:

Allmänt | Resor

Sommarkonserter

by Kristina 9. juni 2013 17:23

Då var det bokat hotell i Denver (3 nätter) och bokningsförfrågan är skickad till Amarillo och Big Texan Motel per mejl (de var inte såååå moderna där att de hade en bokningssida på nätet, men man kunde i alla fall fylla i ett formulär och mejla dem). Dessutom en konsert med Alan Jackson och Gary Allan som lämpligt infaller på Johans födelsedag. Dagen innan har vi ju bokat att se Toby Keith, så det ska bli skoj. Gary Allans senaste skiva är jättebra, så den får han gärna spela från.

Tags:

Allmänt | Countrymusik | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  april 2024  >>
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

View posts in large calendar