Tillbaks i Elizabeth

by Kristina 30. november 2017 18:30

Dagen har gått helt efter planerna, allt från buss 3 från Propellergatan i Malmö till hotellshuttlen på Newark och däremellan ett Öresundståg och Sigrid Viking. Sigrid visade sig vara uppdaterad, så underhållningssystemet var up to date, inredningen fräsch och det fanns wifi att tillgå. Ett par meddelanden på messenger blev det, men inga facebookuppdateringar. Vi undviker ju helst att visa för "alla" att vi är på resande fot. Men lite coolt är det allt att sitta på 10 400 m höjd och kmmunicera med jorden.

Vi är ovanligt pigga för tillfället. Tror det är en kombination med att åka i Plus samt att planet gick 10.50 mot den gamla avgångstid en som var 12.20. 1,5 timme gör mycket, det var ljust och behagligt (+9 grader) när vi gick till Jersey gardens för en första titt. Handlade med oss middag tillbaks till hotellet och glufsade i oss kyckling och ris med god aptit. 

I morgon hämtar vi hyrbilen och kär till Virgin! 

Tags:

AllmÀnt | Resor

Malmö

by Kristina 29. november 2017 19:35

Så är vi då på väg. Bor på Park Inn den här gången, Agneta hade fixat vänskapspris, men så fick jag reklam i telefonen i söndags kväll och såg att de lämnade extra poäng och 30% rabatt om man bokade samma dag. De hade nog haft erbjudandet över black Friday hysterin,  men jag hade inte sett det tidigare. Nåväl, för 30 kr mer än syrrans pris så tjänade vi ihop 3500 Carlson poäng, vilka inte ska föraktas. Då vi ändå är lite off side i Västra hamnen blev det inget Bishop Arms,  utan vi handlade danska smörrebröd med oss från centralen och råkade ha med oss en flaska vin hemifrån. Det kan kanske bli en ny tradition!

Katterna är installerade i Ängelholm på sitt hotell och när vi väntade på att få komma in dök en birma upp och pratade med oss. Då jag inte visste om hen hörde dit eller var en rymmare tog jag upp katten i famnen, och den protesterade inte ett dugg. Jag blev lite fascinerad av coolheten. Det visade sig att hen bodde där på permanent basis,  men Stina tackade mig ändå för att jag tänkt rätt som tog tag i katten 😊.

Morgonen började annars med att vilopulsen skenade, då jag lovat Johan att skriva ut hans ESTA och datorn påstod att det inte fanns någon ansökan... Felet var att jag först angivit Johan som förstanamn, det är ju Bo i dessa sammanhang, och i nästa skede hade jag kastat om siffrorna i passet... Nu har han papper på att han är välkommen in i USA...

I morgon går planet 10.50 till Newark. På återhörande! 

 

Tags:

AllmÀnt | Obegripligheter | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum nÀr vi gjort inlÀgg

<<  april 2024  >>
mÄtiontofrlösö
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

View posts in large calendar