Denver del II

by Kristina 3. augusti 2013 19:17

Lördagen ägnades främst åt ett besök på Zoo. Även nu nyttjade vi hotellets minibuss, denna gång hade vi sällskap av en familj som skulle till Akvariet. Vi bokade också hemresa, så vid 16-tiden blev vi hämtade och fick skjuts tillbaks till Ramada igen. Det var inte speciellt långt att gå, i normala Berglundsfall skulle vi ha gått. Nu var det fortsatt varmt och Johans hals gjorde fortfarande ont, så vi åkte bil. Det var ett trevligt Zoo, med en hel del djur som i alla fall inte jag (Kristina) sett förut. Det var en leopard och en isbjörn som inte såg ut att ha det jätteskoj, men man gjorde nog vad man kunde för sina invånare. Vi såg bland annat en snöleopardunge, som var 2,5 månad gammal. Som vilken kattunge som helst varierade hon med att leka med mammas svans och sina leksaker ;o).

 

Flera katter. Denna bild är tagen strax innan de börjar bus-bråka och ett väldans rytande skrämmer slag på hälften av besökarna. Vi kattälskare stod däremot och såg våra små missar i stora kostymer. Jag är helt övertygad om att det är här de lägger upp taktiken inför den kommande kvarten.

 

När vi gått hela dagen på Zoo landade vi en kort stund hemmavid på hotellrummet innan vi tog den vanliga bussen längs E Colfax Avenue in mot stadskärnan. Där gick vi sedan och tittade på konstmuseet utifrån (ser verkligen ut som ett rymdfartyg) och lite konstig konst ute på stan.

Liten häst på stor stol.

Middag åt vi på Yard House, som skröt om att ha världens största utbud av fatöl. Vi delade på en "sampler" och jag fastnade sedan för husets IPA. När vi satt där som bäst så började det regna. Eller regna och regna, det var så att 25% av augustis normala nederbörd föll utanför fönstret. Till slut kunde vi inte hoppas längre på att det skulle sluta inom den närmsta tiden, så vi gav oss ut i det. När vi anlände till hotellet, återigen efter en bussresa längs avenyn, så var vi ganska blöta, trots Johans försök att hålla regnet iväg med sitt paraply.

 

Små barn på stor kvast. Vi insåg också varför vi inte sett delstatshuvudstadens Capitolium när vi passerat, för den var inslagen som i ett paket. Inte sådär väldigt imponerande...

 

Innan det började regna...

 

Tags:

Allmänt | Mikrobryggerier | Obegripligheter | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  maj 2024  >>
tiontofr
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar