Dag 3 vet vi hur man gör...

by Kristina 17. april 2016 23:53

 är vi inne på sista dygnet i USA för den är gången. Är nu tillbaka på hotellrummet och har allt klart för att lämna Florida i morgon bitti. Jag fick packa om mellan mina väskor, då resväskan blev lite väl tung. Necessären kommer få plats denna gång :o).

Gick till grann-Publix i förmiddags och köpte frukostmacka tills i morgon. Hittade lite vv-produkter som inte finns hemma, så det fick jag ju köpa, liksom tre nya skvallertidningar som precis kommit ut. Det visade sig också finnas en spritbutik bredvid som, när de öppnade klockan 12 (ingen alkoholförsäljning innan 12 en söndag enligt Floridas lagar!) hade ett fantastiskt fint utbud...

Sedan blev det Sawgrass Mills tredje gången gillt och nu upptäckte jag en ny favorit affär. Tj Maxx. Som VF outlet men med ordning och reda och "märken". Jag hittade tre klänningar jag förälskade mig i och eftersom de satt som tre smäckar slog jag till på dem alla. Om man skulle tro de ursprungliga prislapparna så var det vad en hade kostat, så jag är nöjd. Faktiskt mer än nöjd, rent av lite mallig över att leta kläder i de minsta storlekarna istället för plus sizes.

I dag var det inga problem att hitta bilen, men vi hade en incident på parkeringen ändå. Vi hade ju inte blIvit färdiga med att skriva vykort, så det skulle jag göra medan vi väntade på att man skulle öppna. När jag tar min mapp med vykort och frimärken blåser frimärksarket iväg. Var hamnar det? Jo, under bilen bredvid. Från vårt håll når jag inte med handen, inte med foten heller. Johan gav sig iväg för att leta efter en pinne och jag hade tur att det var en liten bil, så från andra sidan nådde jag... 

Tortuga dag tre innebar Thomas Rhett, Billy Currington  (en av våra riktiga favoriter) och Blake Shelton.

I väntan på Billy C. Nackdelen med konserter på stranden är att man ser väldigt mycket av kroppar som man kanske gärna hade sluppit se...

Blake var en riktig entertainer och en rolig sådan. Nu hoppas jag bara på järnmage, då kvällsmaten visade sig vara kall crabcake. Eller ska jag vara glad att den inte var i närheten av ljummen?! Nåväl, vi får hoppas på det bästa och planera för det värsta, som min fiktive idol Jack Reacher alltid gör.

 

Tags:

Allmänt | Countrymusik | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  februari 2020  >>
tiontofr
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678

View posts in large calendar