Tillbaks i Stillahavs tidszon igen

by Kristina 27. augusti 2016 20:29

Eller hur man nu ska uttrycka det, men i Pacific time zon är vi nu igen, efter att ha tillbringat en vecka i mountain tid. Johans telefon och min platta har hängt med, men vice versa verkar krångligare att få att förstå. Jag själv har slutat bry mig, antingen är väl klockan si eller så. Det enda som kan hända på fredag är att vi är en timme för tidigt till flyget, hellre det än tvärtom. 

Har precis ätit en fantastisk pizza till middag. Viktväktarna skulle också gilla den, tunn botten och lagom mycket gott på - faktiskt inte helt olikt flamkuchen från Alsace/södra Tyskland. Www.pieology.com kan säkert visa exempel. Det fanns 7 färdiga förslag, men annars var det val mellan 7 olika såser, x olika pålägg som gjorde det lite Subwaylikt för den som vill bestämma själv... Så, alldeles lagom med mat och alldeles lagom mätt, då får det plats lite öl också. Vi är ändå i Portland, eller i alla fall ett par mil därifrån. Det var i princip omöjligt att få rum i Salem i natt. Jag råkade boka det sista rummet som visade sig vara ett rökrum på ett hotell, vilket jag bokade av så fort jag insåg mitt misstag, sedan fanns det plats på en kedja vi aldrig någonsin ska bo på igen, ett superdyrt hotell och sedan hotell 25 km därifrån. Nu bor vi därför i södra Portland i stället och accepterar att det är lördagkväll och att det inte går att bo för en billig peng då. I morgon flyttar vi efter besök på Oregon state fair in till de mer centrala delarna av Portland. 

Oregon är unikt när det gäller att tanka, man får inte göra det själv, utan det ska en anställd på macken göra. I dag blev det därför lite tid för småprat vid pumpen och då sa mannen att det även är så i New Jersey. Jag kan hålla med om att det på en bensinstation på väg ut från Atlantic City är så, det har vi sett två gånger, men visst har vi väl tankat själv flera gånger vid Newark?! De får kanske bestämma själv.

Har nu bokat upp de sista nätterna också, så det blir två i Portland, två centalt i Seattle och sista natten vid flygplatsen. 

Tags:

Allmänt | Obegripligheter | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  mars 2024  >>
tiontofr
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar