South beach och diverse parkeringsproblem

by Kristina 16. april 2016 22:50

Efter en mycket lätt frukost, som vi i och för sig blivit förvarnade inför någon recension av hotellet, gav vi oss av till Miami och de vackra Art Deco husen på South beach.

 

Alla tycktes ta den vackra lördagsförmiddagen och hålla sig kring Ocean Drive, men till slut hittade vi ett parkeringshus där vi kunde lämna bilen. Tog en promenad och gav oss sedan av till Sawgrass Mills (igen).

Vi var inne där en mycket kort stund i går, och i dag hade vi lite mer tid på oss, men hade 17.30 som tidpunkt när vi absolut senast skulle befinna oss på musikfestivalen. Då spelade nämligen Kip Moore och honom har vi ju sett två gånger förut, dels i Springfield, Illinois för två år sedan som "förband" till Toby Keith och dels i Stockholm under Country2Country i fjol. Vi gjorde ytterligare en snabb raid, handlade bland annat frukost tills i morgon. Vi har ju ett minikök, med stort kylskåp, mikro och spis, så nog kan vi hotta upp frukosten lite. För att sedan göra en lång historia lite kortare så fick vi sedan åka runt med en security guard och titta på alternativa parkeringsplatser för vår Nissan. Vi tyckte att det borde räcka att komma ihåg att vi gått in i Marshall ingången, men det visade sig sedan vara två olika i skapligt olika väderstreck. I alla fall tillräckligt olika för oss i de 30 gradernas sol...

I dag fick vi vara med om konserterna som vi tänkt oss; Kip Moore, Lynyrd Skynyrd, Sam Hunt och Tim McGraw.

Under den sistnämnda såg en av vakterna vid VIP ingången att jag var gammal och trött i ryggen, så vi erbjöds att gå in och sätta oss på en betongklump som höll i en av ställningarna som behövdes för ljud eller ljus. Väldigt vänligt! Amerikanare är ju verkligen uppfostrade med att be om ursäkt även om det är vi som går in i dem, men det är samtidigt lite ihåligt. På något sätt är det som ett "excuse me" ska förlåta allt, men då har de inte mött en svensk kom kan det där med att köa. Där åker armbågen ut och då blir den smygträngande amerikanen väldigt kantig och förolämpad. Men det är så vi gör... Körde förbi Ikea i dag, förresten.

 

 

Tags:

Allmänt | Countrymusik | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  april 2024  >>
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

View posts in large calendar