Sound of Music - LIVE

by Kristina 6. december 2013 11:45

Efter en lång och intensiv dag på Manhattan ser vi nu musikal på NBC, Carrie Underwood som Maria i Sound of Music!

Även i dag har resorna till och från Manhattan gått bra. 15 plusgrader i dag - den 5 december! Andra delar av USA har ju snöstorm, men inte här. Mulet var det dock, men vi fick ändå avsluta dagen med att åka upp till Top of the Rocks. Vi började och slutade dagen vid Rockefeller Center, fotograferade den numera tända granen. Åkte sedan tunnelbana ner till Chinatown och Little Italy. Sedan norrut igen till Macys skyltfönster som Bettan inte fotograferat förut, H&M och Jacks dollarstore (igen). Efter detta tunnelbana till Grand Central Station, en promenad till FN-huset inklusive en paus med hamburgare på Five Guys.

I dag har vi nyttjat vårt metrokort ordentligt, vi tog buss några gator norrut från FN. På väg mot Rockefeller Center hittade J och J en tobaksaffär. Det blev dock inget handlat, då det visade att de mest sålde i storpack och det som inte var i storpack innehöll annat än tobak, kanske. Som sagt, det var mulet i dag, men det var ju sista dagen på Manhattan, så det fick ändå bli de mer än sextio våningarna upp till Top of the Rocks och en utsikt som ändå imponerar, även om den inte är milsvid på grund av vädret.

Avslutade på Heartland Brewery vid busstationen, där vi hade nära till lokalbussen till hotellet. Har nu ätit rester från gårdagens lunch från Carnegie Deli och försöker avsluta det vi köpt i flytande form också.

Läser nyheter hemifrån om stormen Sven och vi undrar hur det påverkar vår resa hem i morgon. Det är inte säkert att vårt flyg kommer från Köpenhamn, men Kastrup har stängt till 06, och sedan ska en bana öppna. Nåja, vi åker till Newark och så får vi se hur det går

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  april 2024  >>
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

View posts in large calendar