Concord, New Hampshire och Boston, Massachusetts

by Kristina 3. december 2014 20:31

Vaknade med snöblask utanför fönstret. Eller snö, med en isskorpa ovanpå. Som tur var skickade tjejen på Alamo med oss varsin isskrapa/borste. Fotograferandet av kapitolium gick med andra ord snabbt, nästan från bilfönstret.

Sålunda Augusta:

Vi begav oss sedan makligt tempo till New Hampshire. I vår jakt på ett vykort hittade Johan en kombinerad antik- och modelltågsaffär, så det blev lite bonusshopping. Höll sedan på att leta ihjäl oss efter en Bass Pro shop, men skam den som ger sig. Det krävde dock en paus på Subway/Walmart innan vi var redo. Butiken var betydligt mindre än de vi tidigare har besökt, men dekoren fortfarande fantastisk.

Concord:

Vårt letande i kombination med väglaget innebar dock att vi närmade oss Boston i mörker. Vi hittade dit vi skulle, men efter några timmar med uppehållsväder regnade det nu småspik, så vi hoppade vykortsbiten. Vi lär komma till Boston igen, det var åtminstone tredje gången nu.

Boston:

Vi tog oss därför mot Providence,  Rhode Island,  och delade vägen med alla jobbpendlare på väg hem. Väl där hade vi bara ett hotell att titta på i kuponghäftet och de hade fullt. Vi lånade deras businesscenter och loggade in på Wyndham. Konstaterade då att vi kunde köra tillbaks några kilometer till Massachusetts och ett Ramada. Nu passade vi på att utnyttja en frinatt och 16000 poäng går åt, men det kan det absolut vara värt. Rummet låg dock så långt från receptionen som det bara gick, våning 2 utan hiss. Enligt receptionisten är denna del av hotellet från 1930-talet och maffian höll hus här. Det ska bli spännande att se i dagsljus. Och att jag ens nämnde rummets lokalisering beror på antalet lösa kassar som dagens försiktiga shoppade utrustat oss med. I morgon blir det bättre när vi packat om... Nu tittar vi på showen som NBC har i samband med att julgranen vid Rockefeller center tänds.

I morgon blir det utforskande av Providence och sedan kör vi mot Hartford, Connecticut. 

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  mars 2024  >>
tiontofr
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar