Åter i Waterford, Michigan

by Kristina 23. augusti 2022 07:48

Efter det att vi lämnade vårt hotell i Punxsutawney körde vi till platsen där Phil tittar fram, eller inte gör det, den 2 februari när det är Groundhog day. Därefter in till Walmart för att köpa regnskynken respektive paraply, för vädret var verkligen ostadigt och jag packade nog ur alla regnskynken som funnits i min militärbag, för nu när de kanske behövdes så hittade jag inget. Efter Walmart körde vi in och letade upp Phils "barrow". Astrid sa "ankomst" och vi såg bara en byggnad som inrymde brandkår, polis, kommunkontor och bibliotek, men det fanns flera stora  Phils i parken intill, så vi parkerade bakom polisstationsdelen av huset och tog en promenad. Och när vi tittade åt andra hållet, så vips var det där, i ett fönster bredvid biblioteket. Nu såg vi inte Phil, men hela staden lutar sig verkligen mot honom.

Så i dag blev det lite shopping, vårt VF outlet finns inte längre, men kläderna säljs på Lee Wrangler clearance center istället, så ett sådant fanns i närheten av PA/Ohio gränsen. Där stannade vi till och åt lunch innan vi fortsatte. Körde längs Ohios betalväg in i Michigan. Rätt mycket vägarbeten, så vi borde fått rabatt.

Checkade in på hotellet i Auburn Hills och körde sedan ca 10 minuter till Janet och Paul. De var sig verkligen lika, och vi hade massor att prata om. De är så härliga. När jag kommer hem måste jag sätta mig ner och sammanställa en del av deras gemensamma släktsaga, så att hon kan få på.pränt det jag kommit fram till när det gäller de adliga anorna som hon och Johan har via sin farfarsmor.

I dag blir det repris på gårdagen, minus bilresan. Shoppingcenter plus syssling! 

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  mars 2023  >>
tiontofr
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar