22 000 steg senare...

by Kristina 21. augusti 2015 20:25

Vi gillar att promenera, och visst rör vi på oss när vi är stadsturister, det gör vi. Lite trötta fötter är det allt i dag. Vi tog ändå buss ner till Jackson och det Barnes and Nobles som ligger där. Hittade som vanligt några fynd och tog bussen tillbaks till hotellet med våra skatter. Sedan gick vi norrut på Michigan till shoppingcentret vid det gamla vattentornet. På väg dit hittade jag äntligen ett Walgreens som saluförde mina tre obligatoriska skvallertidningar, så att jag snart hänger med i kändisvärlden. Åt lunch på M burger som hade draft beer i form av Brooklyn summer ale.

Jag köpte popcorn, om än i något mindre burk än denna.

Efter det gick vi ner till downtown (Burberry här ovan låg på "vår gata" och var ett ganska bra riktmärke med sin speciella fasad) och det Macy som finns där. Det enda som inhandlades var Lagunitas Sucks, två ensamma flaskor som någon måste förbarma sig över.

På väg hem till hotellet passerade vi Target. Hittade ett par shorts på rea, vilket numera fördubblar mitt urval. Dessutom en flaska Absolut jag inte har (hade). Och det är nu det är dags att lägga saker och ting på minnet. Target i Chicago kräver legitimation på alla som handlar alkohol, även om man är 27 år äldre än den lagliga åldern för inköp. Ett svenskt körkort räcker inte, utan en chef måste tillkallas och godkänna det hela. Det gjorde han, men han påpekade tydligt att jag nästa gång borde ha mitt pass med mig. Okej då. Senare på kvällen gick vi till Binnys som saluför alkoholhaltiga drycker och där behövdes ingen legitimation vare sig för åldersgräns eller kreditkortsköp... 

Middag intogs på Green Door Tavern. För två år sedan såg vi ett inslag på United States of Bacon och besökte sedan detta ställe. Vi blev då förvånade över de låga priserna och dessa har de behållit, kunde vi konstatera i dag. Däremot hade de förtydligat menyn med den rätt han provar i programmet, så att ingen ska beställa fel :). Johan rapporterar om att dollarkursen är bättre i dag - vågar man hoppas att den nu håller sig under 8,50 i alla fall?

I morgon bitti hämtar vi vår hyrbil på Avis och ger oss av mot delstaten Michigan! 

Tags:

Allmänt | Mikrobryggerier | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  mars 2024  >>
tiontofr
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar