Tävlar i På spåret på avstånd

by Kristina 5. december 2014 20:31

Wifi och Lilleman,  när appen svtplay inte ville i plattan, blev lösningen när vi i efterhand tittade på favoritprogrammet. Johan var även denna vecka med på 10 poäng på första resan till Seoul. Jag bidrog med Helsingfors och Mannerheim och berättade återigen historien om när familjen Asplund (= mamma) hittade en soffa på Stockmanns. Som sedan kom med lastbil till Märsta. Don't ask, men den importklarerades givetvis helt enligt reglerna. Tänk om allt varit så smidigt nuförtiden! 

Har provpackat och inser redan nu att necessären för tredje resan i rad får åka i Johans väska hem. Hur kunde det bli så?! Den här gången är det nog diverse presentförpackningar som ställer till det, volym men inte vikt. Har redan varnat min man om att han råkar illa ut med vissa julklappar... Hans fru tar sönder förpackningen OCH slår sedan in själv, det kräver verkligen något extra... 

Bor på Ramada i Jersey City, "som vanligt" (tredje eller fjärde gången i alla fall) i "svit" - ett rum med kingbed, ett med queenbed, dessutom med mikrovågsugn, kylskåp samt kaffebryggare såklart. Platt tv denna gång, och helt ok wifi. I morgon blir det mer Manhattan. Tidigare i dag besökte vi JR Cigars, samma butik som i fjol, men all kringutrustning som diverse roliga tillbehör hade fått ge plats för fler fåtöljer i rökrummet, så vi var inte säkra på att vi verkligen var på samma plats ens :). Sedan besökte vi Westfield Garden State Plaza, där man lätt kunnat gå vilse. Här kom suget efter Jersey Gardens, så vi körde dit. Åt på Johnny Rockets innan vi shoppade loss lite lagom. Några önskelistor kunde bockas av. Modifierade i alla fall. Nu återstår tuffa förhandlingar med Johan om vad som kan packas i hans extraväska. 

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  april 2024  >>
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

View posts in large calendar