Söndagsnöjen i Chicago

by Kristina 13. augusti 2018 06:07

Efter att ha sovit rätt bra trots närhet till flygplats, motorväg och hiss åt vi en bra frukost och tog hotellshuttlen till flygplatsen för vidare resa med CTA med blå linjen in till city. Började (som vanligt) med att hälsa på i Millennium Park.

Hibiskusar - kan man ha dessa utomhus i Chicago borde man väl kunna odla dem hemma också?

Sedan tog vi en runda på TJ maxx och Target innan vi gick till Navy Pier. Vi hade pratat om att testa Chicago pizza, men det hade nog åtskilliga andra också kommit på denna söndagseftermiddag.

Så efter att ha väntat en knapp timme på bord (de skickade sms är det var dags, vi hann med varsin Margarita på Margaritaville under väntetiden) så trodde vi att det var nära. Pizzan skulle ta 45 minuter att färdigställa,  men den hade vi också förbeställt enligt uppmaning, så den borde väl dyka upp snart. Vi tog varsin drink under tiden. Johan ser här ganska glad ut, klockan är 14.22.

Efter att vår servitris tre eller fyra gånger kommit med besked om att den var på väg brast tålamodet hos Berglunds, så den kvinnliga managern kom och förklarade hur killen som tagit vår förbeställning hade lagt in tiden helt felaktigt vilket då lett till denna försening. Nu var den dock på gång och hon försäkrade att de "took care of the pizza" vilket jag tolkade till att vi inte skulle behöva betala den.

Vid det laget var blodsockret så lågt att åtminstone jag inte var hungrig längre, bara jädrigt kinkig, så är sedan killen som tog bort disken från borden bredvid (där det både kommit och gått gäster under tiden vi var där) också förvånat undrat om vi inte fått maten än och vår servitris kom och berättade att nu var den snart klar, då började jag gråta och snora och det gick inte över förrän den jämrans pizzan faktiskt stod på bordet tio minuter senare...

Pizza kl 15.11.

Då hade vi kommit så långt att notan var på noll dollar. Men sedan tappar man liksom lusten och luften hade gått ur oss. Vi tog inte ens med oss en doggybag hem med det vi inte orkade äta. Tog en buss ner till Target igen, köpte med oss lite dricka och tog oss tillbaks till hotellet igen, med blå linjen och hotellshuttlen. Vi såg nu två andra Hyatt bussar innan vår dök upp!

I dag åker vi och hämtar ut en bil, sedan styr vi kosan mot Waterford i Michigan och Janet & Paul, Johans syssling med make.  

Tags:

Allmänt | Obegripligheter | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  mars 2024  >>
tiontofr
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar