Packade...

by Kristina 3. september 2015 21:02

Har i dag traskat runt i Mall of America från öppningsdags kl 10 till halv sex. Inklusive en lunchpaus och en vätskepåfyllning, samt inhandlande av middag att ta med på rummet. Inser att jag är lyckligt lottad som har en man, som (också) gillar att shoppa. Morgon-TV visade bilder från Instagram på uttråkade äkta hälfter i olika shoppingsituationer, det finns visst ett sådant tema, eller #...

Grisig grill

Pelletsdriven grill

Kombinationsvariant på Hard Rock cafés toalett - tvätta och torka i samma...

Delar av tivolit som finns där i mitten av alla rader av butiker...

Lego-konst

Mer tivoli, här från våning 3

 

Vi var ändå måttfulla i vår handlande, (vilket väl framgår av bilden ovan) i går kväll orkade vi ju inte packa om och därför hade i alla fall inte jag läget helt klart för mig gällande tomma kubikcentimeter i mina väskor. Det ser väl okej ut. På lördag kväll ska jag nog ha pressat ner vad som behövs. Det får egentligen nog plats alltihop, det är bara det att det finns saker som man är lite mer rädd om (som en ny Absolut, till exempel) och som man därför vill vira in ordentligt och hoppas att TSA inte ska kolla närmare på, då de är helt usla på att packa ner saker igen... Att lastarna på de tre flygplatser vi ska passera tar hand om våra väskor på ett ansvarsfullt och mjukt sätt förutsätter jag.

I morgon beger vi oss till Wisconsin. Vi är ju redan nästgårds. Första målet är Madison, huvudstaden, men sedan fortsätter vi till Milwaukee där vi har bokat en frinatt på Ramada. Sedan börjar det bli dags att runda av, på lördag bor vi på Radisson intill O'Hare och sedan påbörjar vi resan hem, via Toronto. Förväntad ankomst Kastrup på måndag förmiddag. Sedan hem, hämta grabbarna från deras hotell, sova ikapp lite och på onsdag hämta lillebror. Life is good! 

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  april 2024  >>
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

View posts in large calendar