Nashville, massor av musik blir det

by Kristina 6. december 2017 06:07

Efter lite förmiddagsshopping i går parkerade vi bilen för dagen och tog en promenad in till downtown. Det hade slutat regna, men det hade också blivit lite svalare, så vi var tvungna att gå inomhus med jämna mellanrum. Så vid ett stopp för lunch med wifi såg vi att det var konsert kl 19.30 med Jennifer Nettles och Nashvilles symfoniorkester och att det fanns platser tillgängliga. Detta tack vare FB och betald reklam för evenemang i närheten. Lyckades inte boka biljett i telefonen dock, så vi gick till den vackra byggnaden som omgavs av mer moderna hus som Bridgestone arena, Hilton, Countrymusic fame of hall, och köpte våra biljetter.

Därefter blev det paus i FGL house. Florida Georgia Line har en bar/restaurang bredvid GooGoo butiken. En lokal kaka/godis med ett sekels historia bakom sig. Köpte med oss smakprov hem. Nästa paus blev på Alan Jacksons Good Times bar. Det var liksom ingen idé att gå tillbaks till hotellet innan konserten, så vi fick hänga på stan. Sedan blev det dags för middag, som vi intog på Jimmy Buffets Margaritaville. Vi är helt säkra på att en av videorna som spelades upp när vi satt där var från konserten i Charlotte som vi var på den 6 juni. Året minns vi inte så här utan att titta efter, men vi hade satt våra medhavda flaggor i fönstren där bak i bilen. Och vädret var underbart för en utomhus konsert. Arenan var så speciell så det måste ha filmats då.

Och så fick vi då se och höra Jennifer Nettles för andra gången i år, hon var ju också i London på Country2Country i mars. En liten späd kvinna med otroligt stark röst. Hon sjöng sina egna låtar blandat med julsånger, både moderna sådana och klassiska. Hennes version av Oh holy night tillhör defitintvt den absoluta toppen. Den får läggas till min Spotify lista.

I dag åker vi till Charleston i West Virginia, ca 6 timmars resa plus den där tidstimmen tillbaks in i östkusttid, så planen är att vara färdig med frukost innan kl 8.

Tags:

Allmänt | Countrymusik | Mikrobryggerier | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  mars 2024  >>
tiontofr
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar