EWR - i väntan på hemresa.

by Kristina 13. december 2017 13:51

Har nu slagit oss ner i SAS lounge i terminal B, vi har krånglat oss igenom säkerhetskontrollen och bara det faktum att vi fick plats med alla våra prylar i väskorna på ett eller annat sätt är fantastiskt. Min militärbag har aldrig varit så lätt att bära, men svår att dra igen dragkedjan på. Om Security struntat i att gå igenom den och allt är som när jag lämnade in den i dag så blir det ovanligt enkelt för mig i morgon att släpa mitt bagage hem till Kyrkogatan. Jag känner mig dock som mr Bean när han äter råbiff, man kommer att hitta mycket inpulat på andra ställen än det var avsett från början... Så grattis om våra väskor tas ut i dag igen för extra kontroll bakom kulisserna. Vi var ju först att checka in såklart, så de har gott om tid att försöka få igen väskorna innan planets avgång.

Så för att summera denna resa lite lätt; Vad har vi gjort och sett som vi aldrig gjort förut? Krockat bil. Besökt NY library på 42 gatan/5 avenyn (utan att ha sett några från The Librarians dock). Tror på återbeök där då de har ett släktforskningsrum. Vi har besökt Staten Island. Varit en halvtimme ifrån terrorattack (vi gick upp extra tidigt för att undvika krock med en busslast skolungdomar vid frukosten, italienarna dagen innan räckte så bra...). Besökt Richmond VA, Raleigh NC, Columbia SC, Charleston WV. Besökt irländska pubar som serverat god craftöl. Insett att Applebies också har en bar. Ätit väldigt dyra luncher i relationen Manhattan x dollarkurs  (kompenserades för K:s del genom att hon inte orkade äta mer en av dagarna). Vi har pratat politik med en säkerhetsvakt i capitolium i West Virginia och en av hotellet i Elizabeths shuttlebusschaufförer. Det var inte vi som tog upp samtalsämnet i något av fallen, men det var intressant och vi var något passivare i samtalet i Charleston än i bussen...

 

Tags:

Allmänt | Obegripligheter | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  april 2020  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

View posts in large calendar