Lång resa mot Boston

by Kristina 8. juni 2012 21:43

I dag har vi kört många mil och därmed ännu fler miles. Vi började strax innan halv åtta i morse i Charlotte, North Carolina. Ett antal mil senare har vi passerat Virginia, West Virginia, Maryland, Pennsylvania, New Jersey, New York och slutligen drygt tolv timmar senare hamnat i West Haven, Connecticut. Runt New York City försvann vår countrykanal på radion och vi lyssnade därför på nyheter för en gångs skull. Det var vi glada över senare, eftersom vi där fick reda på att Yankees och Mets skulle mötas i baseball och att all trafik till områden som kunde räknas som i närheten av Bronx var belagd med långa köer och kaos. Astrid hade för sig att vi skulle åka mot Boston via George Washington Bridge, men det satte vi stopp för och lyckades därmed förmodligen korta vår resa med ett par timmar genom att ta en omväg... Yankees har förresten vunnit med 9-1, ser vi på tv nu.

Gårdagens konsert med Jimmy Buffet och hans "korallrev" till band var verkligen en upplevelse. Den utspelades i Verizon Amfiteater, vilket innebar en scen under tak i en sänka och det fanns stolar både under och utanför tak, plus möjlighet för tusentals att sitta på gräset i sluttningen ovanför. Och det var verkligen tusentals personer där. Många var glada i hatten, men det var ändå mer familjestämning och på parkeringsplatserna innan konserten grillade folk och hade tailgate-partyn runt sina bilar. Fansen kallas "Parrotsheads" och såväl män som kvinnor uppträdde både med bastkjolar och uppblåsbara papegojor på huvudena. Vi hade superbra platser och det var väl värt slantarna det kostade.

 Tail-gate party! 

 Och med tanke på att en av de populäraste låtarna handlar om hajar och "fins to the left, fins to the right" är vi följdaktligen välkomna till Fin-land!

 

 Några av de åskådare som besökte konserten:

 

Här fylls himlen av badbollar. En av grejerna papegojhuvudena gör är nämligen att studsa runt badbollar före och under konserten. Gissar att även folket på scen hade ett och annat finger med i spelet.

 

Och med Jimmy Buffet är klockan allid 17 någonstans (och därmed finns alibi för en drink!):

 

Tags:

Allmänt | Baseball | Countrymusik | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  mars 2024  >>
tiontofr
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

View posts in large calendar