Humble eller IAH east

by Kristina 11. juni 2017 20:32

Nu är det nog snart dags att lägga sig, snart ett dygn senare än vi klev upp i Malmö. 

Vi kom iväg till London enligt plan. Vi kom ombord planet tii Houston också enligt plan. Sedan backade vi ut från gaten och sedan stod vi och väntade ett tag. Sedan hördes piloten berätta i högtalarna att det var något fel på en broms och att vi väntade på en tekniker. Då fick vi köra lite åt sidan. Efter två timmar hade man bytt en bromsgrej och vi var på väg. I det läget var man riktigt glad över att inte byta plan i Houston utan ha det som slutdestination. I det läget var man också ganska hungrig... Så vi landade i Texas kvart i fyra på eftermiddagen,  immigration gjordes som vanligt numera i en "kiosk" (automat) och till och med tulldeklarationen har blivit överflödig numera, men delades naturligtvis ut på planet och jag som för en gångs skull kom ihåg att skriva min autograf med Eva...

Efter att vi fått våra väskor, vilket tog lite tid, väntrade vi i 32 graders värme på hotellshuttelbussen som inte kom. Vad göra? Jo, logga in på Carlsonappen, leta upp bokningen, trycka på telefonnumret och vänta på att satelliterna skulle koppla ihop sig. Just detta hotell verkar inte ha automatisk utkörning, så det var ju bra jag ringde då. Väl framme på hotellet fick vi en liten goodiebag med mikro popcorn, energibarer och lite krispiga snacks. I går hade man på Radisson lämnat ett trevligt brev tillsammans med några chokladbitar och två Loka,  också det för att göra det lilla extra. Det är trevligt att bli uppmärksammad så.

Middag inköptes på Target och nu finns det Philadelphiaost med salmon även till morgondagen. Jag har frågat förut, men när ser vi den i Sverige?! Den är så god. Och med det säger vi God natt!

Tags:

AllmÀnt | Resor

Kastrup en tidig söndagsmorgon

by Kristina 11. juni 2017 06:33

Lämnade Radisson Blu redan straxt efter kl 4 i morse. Planet till London går Kl 7.20 och incheckningen hos British Airways öppnade 2 h 15 min innan avgång. Biljetten till Houston ger inte något inträde till loungen, så det blev medhavd macka (inköpt på Gateaux i går kväll) och en rejäl kopp kaffe på Starbucks till frukost i dag. Nu är det dags att leta sig mot gaten, så nu önskar vi oss lycka till att BA:s datasystem håller de närmsta timmarna så att vi kommer till Texas i eftermiddag. Eller natt, beroende på var vi befinner oss mentalt 😊

Tags:

AllmÀnt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum nÀr vi gjort inlÀgg

<<  juni 2017  >>
mÄtiontofrlösö
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar